top of page

A la recerca de l'eLI!

 

Manca de catalogació, manca de canonització i fins i tot manca de taxonomia definida (quants noms podem donar a l'eLI?!!!).

La literatura digital per a petits lectors, si bé existeix en grans quantitats, es fa sovint difícil de trobar a la xarxa o, en tot cas, es fa difícil determinar quines obres, entre el munt de creacions existents, valen realment la pena.

 

Certament, ens trobem a les beceroles de la literatura digital infantil i ens queda molt de camí per recórrer, tant pel que fa la qualitat de les produccions i el seu aprofitament del medi, com pel que fa l'ordenació de totes les creacions que existeixen i que van apareixent sense aturador.

 

Amb la voluntat de posar el nostre granet de sorra en aquest sentit, aquí us deixem una sèrie d'enllaços en els quals podreu trobar recomanacions d'obres digitals (en català) per als més menuts.

 

WEBS DE DESENVOLUPADORS:

www.cuentosinteractivos.org, www.latortugacasiopea.com, www.editainteractiva.es, www.nicetales.com, www.ca.ididactic.com, www.dadacompany.com, www.bubblebooks.es, www.toptaptip.com, www.creappcuentos.com, www.cidcli.com,

www.bibloos.comwww.aucadigital.comwww.ubicuostudio.com, etc.

 

 

WEBS DE RECOMANACIONS:

bottom of page