top of page

Altres activitats

Elpoblet edicions
 

Elpoblet edicions és una editorial petitona i independent que neix amb la voluntat de publicar obres d'aquelles que roben el cor (i la son) i que vol cedir el seu espai a tots aquells autors que vulguin donar a conèixer la seva feina.

 

 

www.elpoblet.cat

 

Narradora

Contes per a la normalització de la diversitat familiar, contes per afavorir la coeducació, contes per treballar les emocions, contes per promocionar editorials... contes per a passar-ho bé!

 

www.labertadelpoblet.cat

Eljoc
 

Tallers de teràpia del riure i coaching lúdic, per a fomentar el redescobriment del joc en adults.

 

 

www.eljoc.cat

 

Associació d'atenció a la diversitat familiar

Projecte per a la normalització de la diverstitat familiar, que posa ènfasi en les famílies enllaçades: contes il·lustrats, recursos sobre diversitat familiar, xarxa de famílies, xerrades...

 

www.papu.cat 

www.diversitatfamiliar.cat

 

Projecte Digiteratura

Bloc sobre literatura digital amb articles i reflexions al voltant de la literatura.

 

Actiu, principalment, entre 2008 i 2011.

 

www.digiteratura.net

ARXIU (NO ACTIU)

Elij

Pàgina creada en motiu de la comunicació "Hi havia una vegada... un clic. L'Àlbum Digital Il·lustrat com a eina pedagògica", duta a terme el 3 d'octubre de 2014 en el marc del simposi internacional "Literatura en pantalla. Textos, lectors i pràctiques docents."

 

www.elij.tk

Videopoesia

Pàgina creada en motiu de la conferència "Videopoesia a la xarxa: mostrar-la, cercar-la i trobar-la", duta a terme el 17 de maig de 2014 en el marc de la Setmana de la Poesia de BCN.

 

www.videopoesia.tk

Projecte GALIPETTES

Lloc on viuen les meves creacions en el terreny d'algunes de les meves aficions: complements, decoració, pastissos i literatura digital.

 

Tota jo en cos i ànima.

 

www.galipettes.com

ARXIU (NO ACTIU)

Projecte KUIRI

Projecte col·laboratiu per a l'assessorament en e-learning, ensenyament mitjançant les TIC, dinamització lectora i recomanacions de literatura digital.

ARXIU (NO ACTIU)

Model de fotografia i dibuix

Des de 1998 treballo com a model per a pintors, il·lustradors i fotògrafs artístics i publicitaris.

bottom of page