top of page
  • Foto del escritorEljoc

Expressa't


Una de les accepcions de la paraula PANTOMIMA (una de les menys conegudes, de fet) és: «expressió dels sentiments amb els gestos sols», et ve de gust explorar les teves emocions a través del gest i del moviment?


1- Escolta.

Pren-te un moment per escoltar-te internament amb calma.

Situa't en una posició comfortable, tanca els ulls i respira.

Com et sents? Quina és l'emoció o el sentiment que predomina en aquest moment?


2- Dona forma

Un cop sentis quin sentiment o emoció és el que protagonitza el teu present, dona-li un gest estàtic. Una postura, una ganyota, etc.


3- Escolta de nou

Com et sents en aquesta postura? S'intensifica el sentiment? És còmode? Pots mantenir aquesta posició o gest durant molta estona? Té alguna relació la resposta a aquestes preguntes amb el que et passa si mantens molta estona aquest sentiment/emoció?

Intenta mantenir el gest durant més de cinc minuts abans de fer-te aquestes preguntes.


4-Mou-te

Ara explora la manera de donar moviment al gest, de moure la mateixa emoció a la qual havies donat una forma estàtica. Com es mou? Quina velocitat agafa? Quina amplitud? Té un ritme? Desenvolupa el moviment fins que et trobis en una dinàmica en què et sentis còmode.


5-Analitza

Quan sentis que has mogut el sentiment o emoció tot el que et calia, atura't i observa.

Com és la teva nova postura? Què ha canviat respecte la primera postura estàtica? Sents que l'emoció o el sentiment s'han modificat? Com creus que es pot traduir aquest moviment en la teva vida?


1 visualización0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page