top of page
  • Foto del escritorEljoc

PAUSA ABRAÇADA


Bon dia!

Avui us proposo un nou tipus de pausa: la #pausabraçada!


Ja sé que tots feu abraçades als que estimeu (i que probablement coneixeu els beneficis de les abraçades), però: quantes vegades feu abraçades conscients? Quantes vegades abraceu l’altre només pel fet d’abraçar-lo? Quantes vegades abraceu fins que tots dos ho necessiteu?


Doncs bé, la #pausabraçada va exactament d’això, d’aturar-nos per abraçar-nos amb algú altre de manera conscient, present i exclusiva.


Hi ha diferents maneres de fer-ho, és clar, però us proposo una petita guia:


1-Situeu-vos l’un davant l’altre, mirant-vos als ulls.


2-Poseu bé els peus a terra i obriu els braços tan com us sigui possible (obriu també els dits de les mans i separeu-los).


3-Feu una respiració profunda i sentiu com el vostre pit es prepara per acollir l’altre. (Tot això sense deixar se mirar-vos als ulls!!).


4-Avanceu un pas fins a tocar-vos i encaixar-vos de manera còmoda. Tan encaixats com us sigui possible. No tingueu por de variar la força de l’abraçada mentre duri.


5-Mantingueu-vos en aquesta posició tant de temps com us sigui possible. El temps que tots dos necessiteu.


6-Quan deixeu anar l’abraçada, feu-ho també amb tendresa: de mica en mica, afluixeu l’abraçada, busqueu-vos les mans, agafeu-vos-les i separeu-vos (agafats de les mans i mirant-vos als ulls). Feu tres respiracions profundes abans de deixar-vos anar.


Què us ha semblat l’experiència?!

2 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page