top of page
  • Foto del escritorEljoc

PAUSA PER A LA PREOCUPACIÓ


⭐️Avui parlem de preocupacions (un altre tema estrella de l’enquesta!)⭐️


Hi ha una frase que diu: «preocupar-se és com caminar amb un paraigua obert abans que plogui». Ara bé, per moltes vegades que ens diguem «no m'he de preocupar», no acostuma a funcionar, oi?


El psicòleg holandès Ad Kerhof, especialista en el tema, té una solució per als casos de preocupacions recurrents i estèrils: 🔔ESTABLIR UN TEMPS MARCAT PER A PREOCUPAR-SE🔔


És a dir, es tracta d'oblidar-nos de deixar de preocupar-nos, però d'obligar-nos a fer-ho en un moment concret (dues tandes de 15 minuts al dia). Així, cada vegada que ens vingui una preocupació al cap, en comptes de dir-nos «no m'he de preocupar», ens podrem dir «ara no és el moment, ja em preocuparé per això després».


🔴Compte!! Per tal que l'exercici funcioni, aquesta pausa per a la preocupació ha de servir, només, per preocupar-se (no per fer la llista del súper) i també per veure aquestes preocupacions i tractar de resoldre-les d'una en una.


L'única norma a aquest exercici és que no es pot fer en els llocs de descans.


De mica en mica, anirem veient com les nostres preocupacions són més fàcils de portar i com anem trobant solucions a allò que ens atabala.


Què us sembla la proposta?


2 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page