top of page
  • Foto del escritorEljoc

PACTE DEL SÍ


Avui us proposo un exercici per a tots aquells a qui ens costa “deixar-nos portar” (sí, m’hi incloc!!).


Us costa no voler tenir-ho tot sota control? Us costa no decidir el que fareu al detall? Us costa seguir les decisions dels altres? Sentiu que sempre heu de portar tot el pes perquè si no les coses no surten “bé”?


Doncs l’exercici d’avui us servirà per practicar viure des d’un altre lloc: deixant-se portar, confiant en els altres i amb una frase al cap “per què no?!”.


Per dur a terme aquest exercici necessitareu una persona de confiança. Durant el temps que determineu plegats, haureu d’acceptar totes les propostes que us faci (si sou persones molt aferrades al control, millor començar per períodes curts de 2 o 3 hores). Vosaltres no decidiu res durant el temps que duri el “pacte del sí”; simplement feu tot el que us proposi l’altre (estigueu tranquils, heu escollit una persona de confiança!!!).


Sembla un exercici senzill, però els que sou manaires sabeu que no ho és gens!


Penseu que anar repetint l’exercici de tant en tant (i amb persones diferents), no només us ajudarà a veure les coses d’una altra manera, sino que, a més, estareu donant una oportunitat única a aquells amb qui confieu, una oportunitat que us permetrà conèixer-los i qie us coneguin millor!


Molts ànims amb l’experiment! Serà un plaer saber com ha anat!!💜


PS: Amb algunes normes pel mig, és un exercici molt enriquidor per fer amb els més petits de casa!!!

1 visualización0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page